Wijzig Gmail-gespreksinstellingen in eenvoudige stappen

Als je de Gmail-gespreksinstellingen wilt wijzigen, maar niet weet hoe je dat moet doen. Nou, nu hoef je niet meer van streek te raken. Omdat we u hier de stappen zullen geven om het Gmail-gesprek op een eenvoudige en snelle manier te wijzigen. Blijf dus opletten tijdens het volgen van de blog.

Nu worden de stappen voor het wijzigen van het Gmail-gesprek hieronder gegeven. Houd er rekening mee dat deze stappen alleen van toepassing zijn op het Google-account, niet op IMAP of POP, dus volg deze alleen als je dit wilt doen voor een Google-account. Dus, zonder er even pauze van te nemen, ga gewoon meteen door met de stappen voor de absolute oplossing. Zie dit ook Gmail account herstellen.

• U moet allereerst naar de Gmail-apps op uw apparaat gaan waarop u de wijzigingen wilt aanbrengen.
• Vervolgens moet u naar de menuoptie gaan.
• Daar moet u de optie van instellingen selecteren.
• Nadat u dit heeft geselecteerd, wordt u aangeraden om op de optie accountinstellingen te tikken voor de bevestiging.
• Nu is het tijd om de weergave van het gesprek te controleren.
• Ook daar kunt u het gesprek uitschakelen, dus maak het dienovereenkomstig.

We hopen dat de bovenstaande inhoud je helpt bij het wijzigen van de Gmail-gespreksinstellingen. Maar als het nog steeds is, heb je enkele vragen met betrekking tot deze blog of Gmail, en zonder enige aarzeling wordt je aangeraden om naar de officiĆ«le website te gaan. Daar moet je een kijkje nemen naar de bepaalde blogs in de blog. Als je een van hen nuttig vond, gebruik het dan, anders is vergeten Gmail Account wachtwoord herstellen er altijd om je te helpen.

Onze experts zijn hoog opgeleid, zij zullen u de juiste manier bieden, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Dus denk nu niets, ga gewoon naar de website of bel ons voor hulp. We verzekeren je dat je niet vast komt te zitten in dezelfde soort problemen die verband houden met Gmail. Dus kom naar ons toe en laat de problemen in een mum van tijd oplossen.

Comments

Popular posts from this blog

Gids: Wijzig de taalinstellingen van Gmail

Gmail: los de synchronisatiefouten op het Android-apparaat op