Manier om een Microsoft-account onmiddellijk op Windows 10 te resetten

 We weten allemaal dat het hebben van een Microsoft-account de meest essentiële behoefte is van het moderne tijdperk, omdat bijna alle services die op professionele gronden worden gebruikt, alleen toegankelijk zijn met behulp van dit account. het maakt niet uit hoe lang u bezig bent met de functies van de specifieke rekening, op een bepaald moment moet u een expert benaderen om kennis te vergaren over onbekende aspecten van een rekening. Een van die aspecten die door de meerderheid van de gebruikers in twijfel wordt getrokken, is dat hoe iemand hetzelfde account op Windows 10 kan resetten door een eenvoudige methode te volgen. Maakt u zich ook zorgen over een probleem met uw account? Bel dan zo snel mogelijk het Vergeten Microsoft Account wachtwoord herstellen.

Stappen om hetzelfde account opnieuw in te stellen op Windows 10 worden hieronder gemarkeerd: -

1. Allereerst moet u naar de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord gaan en de optie Wachtwoord vergeten in de lijst selecteren.
2. Zorg ervoor dat u een e-mailadres opgeeft dat u gebruikt om in te loggen op uw account en de captcha in te voeren.
3. U moet de manier kiezen waarop u uw beveiligingscode wilt ontvangen. Dit kan een e-mailadres of telefoonnummer zijn.
4. Voer de beveiligingscode die u heeft ontvangen in het vereiste veld in en klik op de volgende stap om verder te gaan.
5. Eindelijk kunt u het nieuwe wachtwoord voor uw account opnieuw instellen en naar de herstelpagina gaan om het proces te beëindigen.

Dit zijn de instructies die u moet volgen om in enkele eenvoudige stappen een account op Windows 10 te herstellen. Als deze tips u geen bevredigende oplossing bieden, kunt u altijd en overal contact opnemen met het Mijn Microsoft account herstellen. We hebben een getalenteerd team van ingenieurs die zullen kiezen voor verschillende manieren en middelen om de tijdige levering van oplossingen aan alle gebruikers te garanderen. U kunt zonder enige aarzeling met ons praten via telefoongesprekken, e-mails en live-chats, afhankelijk van uw gemak. We begrijpen de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd volledig en daarom behandelen we uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit.

Original blog source https://herstellenmicrosoft.tumblr.com/post/631951718875381760/manier-om-een-microsoft-account-onmiddellijk-op

Comments

Popular posts from this blog

Gids: Wijzig de taalinstellingen van Gmail

Gmail: los de synchronisatiefouten op het Android-apparaat op

Wijzig Gmail-gespreksinstellingen in eenvoudige stappen